Våra tjänster

Gate Affärsförmedling i Stockholm

FASTIGHETSFÖRMEDLING
Vi på GATE brinner för att presentera och förmedla ditt objekt på bästa möjliga sätt. Vår framgång bygger på marknadsföring av ditt objekt på högsta nivå i kombination med vår professionalism vid uppsökande och kommunikation med potentiella klienter. Detta leder till affärer med väldigt nöjda uppdragsgivare.

FASTIGHETSFÖRÄDLING
Vår styrka på GATE är att hitta unika affärsmöjligheter genom att förädla fastigheter, berätta deras historia och utmana traditionellt tänkande inom koncept och Fastighetsutveckling. Vi vill att alla projekt skall genomsyra våra ledord. Genom att vara inspirerande, orädda, nytänkande vill vi förädla och bevara. Vi har ett nära samarbete med noga utvalda hantverkare, arkitekter, ingenjörer och fastighetsjurister.

FÖRETAGSFÖRMEDLING
Vi är specialister på överlåtelser av företag, restauranger och lokaler. Vi hjälper dig med alla typer av företagsöverlåteser, vare sig det rör sig om försäljning, annonser, prospekt och finansiering.
Efter många års erfarenhet av branschen och dokumenterad kunskap kan vi stolt säga att vi är förmedlingen Stockholms Bästa företagsmäklare.
Kan vi inte sälja kan ingen annan.

Hör av dig till oss för en förutsättningslös diskussion eller skicka oss ett sms när det passar för att ses.
Sälj eller köp via Gate Företagsförmedling

KONCEPTUTVECKLING
Vi hjälper dig med alla typer av företagsöverlåtelser vare sig det rör sig om försäljning, köp eller värdering av företag

Som affärsutvecklare ser vi möjligheter att integrera alla visuella erfarenheter för att ge kunskap och ekonomisk framgång. En bra historia blir grunden för tydliga, attraktiva och starka utmärkande koncept. Det vi utmärker oss för är att bygga en fas där våra kunder kommer att vara de första som berättar!

ETABLERING
Vill du expandera ditt varumärke? Vi erbjuder befintliga varumärken oumbärlig kunskap för att hjälpa beslutsprocessen för att säkerställa den bästa passformen för din tillgång.