Städbolag – Hög Vinst – Samma ägare 40 år

Kungsholmen


Typ: Företag

Rum: Övrigt


Städbolaget har haft samma ägare i över 40 år. Man har erbjudit samma tjänster och kvalitet år efter år. Nu har man bestämt sig för att överlåta denna vinstgivande företag till ny rätt ägare.

FAKTA OM FÖRETAGET

Sammanfattning;

Resultat: ca 2 000 000 SEK
Hyra kontor: ca 7000 SEK
Överlåtelseform: Bolagsaffär
Pris: 8 900 000 SEK

Snabbfakta:
– Ca 60-70 avtalskunder
– Endas företagskunder, Brf, kontor etc
– Kontor centralt i Sthlm
– Inga lån eller leasing finns
– Personal 7-9 personer anställda vid behov
– Verksamheten funnits över 40 år

** Vi kommer inte lämna ut information utan att sekretessavtal samt där köparen kan styrka sin ekonomiska möjlighet till förvärv.

Information

Säljaren är otroligt mån om vem man säljer till då detta företag har varit inom familjen en längre period. Städbolaget är enkelt att driva med sina anställda som sköter det mesta själva. Städbolaget har ett centralt kontor med lager dock ej ett krav att överta.

Förfrågningar sker löpande av företag. Dock så är samtliga kunder stamkunder med långa kontrakt och har varit trygga kunder varje år.

Verksamheten är nästan självgående då ägaren endast arbetar 50% och behöver behöver endast ses över med jämna mellanrum.

Vänligen kontakta oss för visning. Var god respektera att all kontakt sker via GATE. (Vi reserverar oss för felskrivningar. All information är erhållen av säljaren). För mer information var god kontakta ansvarig mäklare, Charbel Botros 0734333377 eller GATE kontor på 0851516663

kontakt@gate.se
+46728 40 67 57